Gratis event 'maak kennis met tennis'

04 maart 2023


Op 20 april organiseert TV de Hei om 19.00 uur een gratis evenement genaamd "Maak kennis met tennis" voor senioren.

Je krijgt gedurende 45 min kort uitleg wat tennis inhoudt. Als je na dit evenement geïnteresseerd bent in tennis, kun je deelnemen aan een tennisles programma dat bestaat uit 5 lessen van 45 minuten. Na deze lessen kun je nog de rest van het jaar tennissen op TV de Hei. De kosten voor dit arrangement zijn voor senioren 75 euro pp.

Voor junioren die kennis willen maken met tennis is er de mogelijkheid op iedere maandagavond in te stappen bij de Jeugd hussel. Deze begint om 18.30 uur. Ons Jeugdbestuur zal je dan opvangen en de eerste kneepjes van tennis bijbrengen. In overleg met het Jeugdbestuur wordt je dan verder begeleidt naar een eventueel lidmaatschap en tennislessen. Voor meer informatie neem contact op met Tonny van den Berg via email [email protected].

Het evenement is een geweldige kans om kennis te maken met deze sport onder leiding van een gekwalificeerde tennisleraar. Als je nog geen ervaring hebt met tennis, dan is dit evenement een goede gelegenheid om te ontdekken of tennis een sport is die je leuk vindt. Als je al wel enige ervaring hebt met tennis, dan kun je deze gelegenheid aangrijpen om jouw vaardigheden te verbeteren en nieuwe tennispartners te ontmoeten.

Als je geïnteresseerd bent om deel te nemen aan dit evenement, neem dan contact op met Herman Vroege, email: [email protected] of 065326655.   

Mocht je geen tennisracket hebben dan kun je voor deze activiteit er een lenen van de tennisvereniging. 

Nieuwscategorieën