Jakko Sport Heicourt Open

03 juli 2019


Jakko Sport Heicourt Open toernooi

van 4 November t/m 10 November

Beste tennisvriend(in),

In week 45 (4 november tot 10 november) organiseren wij voor de 6de keer het Jakko sport Heicourt open. Vanaf vandaag kun je weer inschrijven voor dit gezellige toernooi.

Zoals jullie van ons gewend zijn, bij TV de Hei, zullen we er ook dit toernooi alles aan doen om er een leuk toernooi van te maken. Ook dit jaar staat onze kok Johan klaar om jullie te voorzien van de lekkerste hapjes.

Het toernooi staat in het teken van “oktoberfest”. In de kantine zal warme chocolademelk met slagroom, glühwein en onder andere erwtensoep voor jullie klaar staan.

We spelen alleen GD, HD en DD en alles in poule systeem. Ook hebben we in de categorie 6,7 35+ toegevoegd. Schrijf je snel in voor het laatste toernooi van 2019 in de regio om zo je tennisseizoen in de juiste gezellige stijl af te sluiten.

Inschrijven kan via onderstaande link: https://mijnknltb.toernooi.nl/sport/tournament?id=EC2074BF-0C84-4515-8C7F-E05A148AAC28

Hopelijk zien we jullie terug op ons park.

Sportieve groet, Stephanie, Johan, Carlo, Tjeerd, Carsten en Nico

 

In verband met de nieuwe wetgeving in het kader van de AVG informeren wij u. Zoals u van ons gewend bent, zullen wij ook in de toekomst met alle zorg omgaan met uw gegevens. De volgende gegevens hebben wij opgenomen in ons bestand met als doel u te informeren over onze tennistoernooien: KNLTBnummer, e-mailadres, speelsterkte en geboortedatum (dit ivm doen van selecties bv. 35+ / 45+ toernooien of speelsterkte) Wij bewaren geen naam, adres, woonplaats, telefoonnummers, geslacht en tennisclub. Wil je je gegevens laten verwijderen of wijzigen, stuur dan een mail aan [email protected]

Nieuwscategorieën