Jeugdtennis

JEUGDTENNIS …. VERSLAVEND LEUK!
TV De Hei wil voor alle jongens en meiden in de leeftijd tot 18 jaar een plek bieden waar ze zich thuis voelen met kinderen van hun eigen leeftijd. Even weg achter de computer, lekker buiten, samen met vrienden en vriendinnen plezier beleven op de tennisbaan.
 
Onder de naam TENNISKIDS is de nationale tennisbond KNLTB een nieuwe weg ingeslagen. Dankzij een aantrekkelijk wedstrijdaanbod en trainingen die op de leeftijd zijn afgestemd is tennis voor kinderen weer een aantrekkelijke sport. Vaardigheden als rennen, springen, balanceren, coördinatie, gooien en vangen zijn heel belangrijk om tot een optimale sportontwikkeling te komen. Bij onze lessen komen al deze vaardigheden aan bod. Kinderen worden op deze manier uitgenodigd en geprikkeld zichzelf te ontwikkelen tot allround sporters. 
 
Daarnaast werken onze tennisschool en onze jeugdcommissie met Tenniskids TOF, dat staat voor Tennis Ontwikkelings Fases. Hiermee kan de jeugd zich nog beter op zijn of haar eigen manier en tempo ontwikkelen en staat het kind centraal. Wil je hier meer over lezen? Kijk eens op https://www.tennis.nl/tenniskidstof
 
Ieder jaar organiseert onze jeugdcommissie allerlei activiteiten voor de jeugd zoals een Mini-Maxi toernooi, een mini kamp (slapen op de tennisbaan), een leuke tennisinstuif en/of een uitstapje naar een groot tennisevenement. Competitie en een open toernooi worden in samenwerking met andere verenigingen in de regio georganiseerd. Kortom, jeugdtennis is gewoon superleuk… zeg maar gerust: VERSLAVEND LEUK!
 
 
Heb je vragen, of wil je meer informatie?
Neem gerust contact op met onze jeugdcommissie via [email protected]
Voor een sfeerimpressie van de jeugdactiviteiten, neem een kijkje op onze Instagrampagina!

     www.instagram.com/jeugd.de.hei