Vriendenloterij

TV de Hei heeft een samenwerking met de VriendenLoterij. De VriendenLoterij helpt ons bij het realiseren van onze doelen en projecten. Elke kwartaal ontvangen wij inkomsten vanuit de loten die voor TV de Hei meespelen in de VriendenLoterij.  Minimaal 40% van de inleg van de meespelende loten wordt door de VriendenLoterij afgedragen aan onze vereniging. Met deze inkomsten kunnen wij bijvoorbeeld nieuwe materialen aanschaffen of activiteiten organiseren. Een keer in de zoveel tijd brengen wij de samenwerking met de VriendenLoterij onder de aandacht door middel van een actie. Zowel leden als niet-leden van TV de Hei kunnen onze vereniging sponsoren en zelf kans maken op mooie prijzen.  

Lid worden kan op www.vriendenloterij.nl of via 0900-3001400. Veel mensen spelen met meer dan één lot mee in de Postcodeloterij: wat is het voor moeite om één lot te vervangen door de Vriendenloterij! Je helpt ons er enorm mee, en maakt evenveel kans op mooie prijzen! Als je nog vragen hebt kun je contact opnemen met Rory Damen via [email protected]

Over de VriendenLoterij
De VriendenLoterij is een Nederlandse loterij. De loterij steunt goede doelen, clubs en verenigingen die zich richten op gezondheid en welzijn van mensen. Voor meer informatie: www.vriendenloterij.nl.