Vriendenloterij

TV de Hei heeft een samenwerking met de VriendenLoterij. De VriendenLoterij helpt ons bij het realiseren van onze doelen en projecten. Elke kwartaal ontvangen wij namelijk inkomsten vanuit de loten die voor TV de Hei meespelen in de VriendenLoterij.  

Minimaal 40% van de inleg van de meespelende loten wordt door de VriendenLoterij afgedragen aan onze club. Met deze inkomsten kunnen wij bijvoorbeeld nieuwe materialen aanschaffen of activiteiten organiseren.  

Een keer in de zoveel tijd brengen wij als club de samenwerking met de VriendenLoterij onder de aandacht door middel van een actie.  

Over de VriendenLoterij
De VriendenLoterij is een non-profit organisatie, opgericht om structureel geld in te zamelen voor goede doelen in Nederland. De VriendenLoterij steunt goede doelen, culturele instellingen én ruim 3.500 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland.   

De Vriendenloterij: ook voor TV de Hei!

Sponsor nu TV de Hei met een lot van de Vriendenloterij en maak kans op fantastische prijzen! Voor meer informatie: www.vriendenloterij.nl. Leden en niet-leden kunnen TV de Hei sponsoren en zelf kans maken op mooie prijzen. Het concept is heel eenvoudig: één lot kost € 15,25 per maand en u speelt automatisch mee totdat u opzegt (dit kan ten allen tijde).

  • Hoe werkt het? De helft van het inleggeld gaat naar een goed doel en een deel naar de organisatie en de prijzenpot. Alleen is het goede doel in dit geval niet een aangesloten (groot) goed doel maar (uw eigen club) Tennisvereniging De Hei! Daarnaast maakt u veel kans op prijzen voor u en uw vrienden! (Bijv.: uitjes voor meerdere personen, maar ook geldbedragen voor u en iemand anders).
Elke maand veel kans op prijzen! Een Vriendenlot kost maar € 15,25 per maand. Als u dat wilt, gaat de helft hiervan rechtstreeks naar TV de Hei, iedere maand opnieuw. Speel mee en maak elke week kans op fantastische prijzen! Iedere week zijn er honderdduizenden euro’s te winnen.
Wordt lid! Lid worden kan op www.vriendenloterij.nl of via 0900-3001400. Veel mensen spelen met meer dan één lot mee in de Postcodeloterij: wat is het voor moeite om één lot te vervangen door de Vriendenloterij! U helpt ons er enorm mee, en u maakt evenveel kans op mooie prijzen!
 
Indien u nog vragen heeft, kunt u contact opnemen met: Rory Damen, e-mail: [email protected]